ΦΗΜΗ: Το Star Wars Knights of the Old Republic θα επιστρέψει με reboot

Έχοντας στοιχεία και από τα δυο παιχνίδια
27 Ιανουαρίου 2020 14:11
ΦΗΜΗ: Το Star Wars Knights of the Old Republic θα επιστρέψει με reboot

Ένα από τα πιο αγαπημένα RPG στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, το Star Wars: Knights of the Old Republic φαίνεται πως ετοιμάζει για την επιστροφή του. Φήμες θέλουν την EA να φέρνει ξανά τη σειρά στο προσκήνιο με ένα reboot.  

Η πληροφορία έρχεται μέσω του Cinelix, στο οποίο δυο εσωτερικές πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Disney επιβεβαίωσαν πως το νέο KOTOR βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς αν πρόκειται για απλό reboot ή κάποιου είδους συνέχεια με δραστικές αλλαγές, όπως παράδειγμα το πρόσφατο God of War. Το μόνο που είναι γνωστό είναι πως θα ενσωματώνει στοιχεία από τα δυο πρώτα παιχνίδια, συμβαδίζοντας παράλληλα με την τρέχουσα canon ιστορία του Star Wars σύμπαντος.

Επίσης, ασαφές είναι και αν το παιχνίδι θα το επιμεληθεί η ίδια η BioWare ή κάποιο άλλο στούντιο κάτω από την ομπρέλα της EA. Αν πράγματι οι φήμες είναι αληθινές και το θρυλικό KOTOR ετοιμάζεται για την επιστροφή του, θα το μάθουμε εν καιρώ. Μέχρι τότε λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.

Tags: