Ο Director του Doom Eternal δηλώνει ενθουσιασμένος με το Animal Crossing: New Horizons

Και ανυπομονεί να το πιάσει στα χέρια του
26 Ιανουαρίου 2020 17:26
Ο Director του Doom Eternal δηλώνει ενθουσιασμένος με το Animal Crossing: New Horizons

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσε στο gamespot ο director του Doom Eternal Hugo Martin δήλωσε πως είναι μεγάλος fan του Animal Crossing και πως επίσης περιμένει με ανυπομονησία να πιάσει στα χέρια του το επερχόμενο Animal Crossing: New Horizons, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί την ίδια μέρα.

Πιστεύω πως είναι φοβερό και αντιπροσωπεύει επάξια την εκπληκτική ποικιλία που βλέπουμε σήμερα στα παιχνίδια. Είμαι υπερήφανος που εργάζομαι στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών όπως επίσης και για την δημοτικότητα που δέχονται και τα δυο παιχνίδια. Παρόλο που είναι εντελώς διαφορετικά. Πραγματικά είναι μια υπέροχη εποχή για το gaming development και περιμένω με ανυπομονησία να παίξω το Animal Crossing.

Ο Martin εξέφρασε παράλληλα την αγάπη του και για άλλα παιχνίδια λέγοντας

Δυο επίσης από τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι το Inside και το God of War. Αν και είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια μου άρεσαν εξίσου το ίδιο.

Το Animal Crossing: New Horizons αναμένεται για Nintendo Switch στις 20 Μαρτίου, ενώ την ίδια ημερομηνία κυκλοφορεί και το Doom Eternal για PS4, Xbox One, PC και Stadia.