Το Stormdivers παραμένει στον πάγο, ωστόσο ετοιμάζεται κάτι μεγάλο και φιλόδοξο

Αυτοπεποίθηση δείχνουν οι Φινλανδοί
24 Ιανουαρίου 2020 17:51
Το Stormdivers παραμένει στον πάγο, ωστόσο ετοιμάζεται κάτι μεγάλο και φιλόδοξο

Η Housemarque, το Φινλανδικό στούντιο που είναι γνωστό για arcade-style games όπως τα Resogun και Nex Machina, δημοσίευσε μια ενημέρωση που αναφέρουν τι να περιμένουν οι παίκτες από το στούντιο μέσα στο 2020. Οι Φινλανδοί όπως φαίνεται έχουν μεγάλα σχέδια για τη χρονιά που διανύουμε, ωστόσο, κανένα από αυτά δεν περιλαμβάνει το Stormdivers. Τον battle royale τίτλο δηλαδή που είχε ανακοινώσει το στούντιο το 2018.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση, το στούντιο έχει επιταχύνει την ανάπτυξη πάνω σε έναν τίτλο που είναι ότι πιο μεγάλο και φιλόδοξο έχουν κάνει ποτέ, χωρίς ωστόσο να μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες περί τίνος πρόκειται. Αφορά όπως περιγράφει μια συμπαραγωγή μαζί με ένα third party publisher, χωρίς επίσης να αποκαλύπτει ποιος είναι.

Αυτό που μέχρι στιγμής είναι γνωστό, είναι πως το εν λόγω παιχνίδι αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια και πως αυτή τη στιγμή όλο το προσωπικό δυναμικό του δουλεύει σ’ αυτό. Ο CEO της Housemarque Ilari Kuittinen δήλωσε επί του θέματος:

Είναι υπέροχο που όλο το δυναμικό της εταιρίας δουλεύει ενωμένο για να παραδώσει αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα καθορίσει την εξέλιξή μας ως στούντιο. Δεν έχουμε ποτέ κάνει ξανά κάτι σε τέτοια κλίμακα.

Όσο για το Stormdivers που παραμένει στον πάγο δήλωσε:

Είναι δύσκολο. Ακόμα κι αν καταφέρναμε να φέρουμε εις πέρας είναι απίθανο να πετύχει με το τόσο σκληρό ανταγωνισμό.  

Tags: