Τρέξτε, διέρρευσε νέο trailer για το Godfall του PS5!

Το ακυκλοφόρητο βίντεο του 2019 ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας
21 Ιανουαρίου 2020 15:19
Τρέξτε, διέρρευσε νέο trailer για το Godfall του PS5!

Πριν μόλις λίγες ώρες σας μεταφέραμε σε σχετική είδηση ένα gameplay απόσπασμα από το Godfall, ένα παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Gearbox και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 5. Το εν λόγω απόσπασμα αφορά ένα trailer που το στούντιο χρησιμοποίησε εσωτερικά το 2019 αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ, ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τώρα μιας και μία διαρροή έρχεται για να αλλάξει τα πράγματα.

Πρώτα διέρρευσε το απόσπασμα και τώρα ολόκληρο το trailer. Ναι, πολύ σωστά. Παρακάτω θα βρείτε όλο το trailer με διάφορα στιγμιότυπα από το Godfall και να πάρετε μία καλύτερη ιδέα για το όραμα της ομάδας. Να σας υπενθυμίσουμε και πάλι πως το βίντεο είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2019 αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ, πράγμα που σημαίνει πως το τελικό προϊόν ίσως έχει μεγάλες ή και τεράστιες διαφορές με αυτό που θα δείτε.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το Godfall θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 5 όταν αυτό διατεθεί στην αγορά, όπως επίσης και σε PC. Απολαύστε το εν λόγω trailer παρακάτω.