Διέρρευσε gameplay απόσπασμα από το Godfall του PS5

Το οποίο ανήκει σε ακυκλοφόρητο trailer
20 Ιανουαρίου 2020 23:21
Διέρρευσε gameplay απόσπασμα από το Godfall του PS5

Με την αποκάλυψη των PlayStation 5 και Xbox Series X να πλησιάζουν, φήμες και διαρροές κάνουν ολοένα και πιο συχνά την εμφάνισή τους. Αν και πριν τις επίσημες δηλώσεις τίποτα δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη στα σοβαρά, οι εικασίες και οι συζητήσεις που προκύπτουν σίγουρα αν μη τι άλλο εξιτάρουν τη φαντασία μας για το τι να περιμένουμε στο μέλλον.

Αυτή τη φορά τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα απόσπασμα από το PS5 console exclusive παιχνίδι της Gearbox, Godfall, το οποίο διέρρευσε ο leaker YeaQuarterDongIng στο Reddit. Το βίντεο αν και μόλις λίγων δευτερολέπτων αποκαλύπτει αρκετά από το gameplay. Ωστόσο σύμφωνα με τον leaker, το απόσπασμα αφορά ένα ακυκλοφόρητο trailer που χρησιμοποιήθηκε εσωτερικά στο στούντιο και χρονολογείται στις αρχές του 2019.

Όπως θα δείτε παρακάτω το Godfall διαθέτει υπέροχα effects και particle physics, ενώ η μάχη φέρει tactical στοιχεία με αρκετό στιλ και θεαματικότητα. Το Godfall σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο launch του PlayStation5. Περισσότερα για το παιχνίδι θα μάθουμε εν καιρώ.