EKTAKTO: Καθυστερεί το Cyberpunk 2077

Μεταφέρεται αρκετούς μήνες μετά
16 Ιανουαρίου 2020 19:38
EKTAKTO: Καθυστερεί το Cyberpunk 2077

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η ανακοίνωση της CD Projekt Red πως το Cyberpunk 2077 θα καθυστερήσει. Το αρχικό πλάνο ήταν το παιχνίδι να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 για τα PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.

Τώρα, η ομάδα αναφέρει πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο και έτσι ο τίτλος θα έρθει πέντε μήνες μετά. Η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου του 2020.

Η ανακοίνωση επισημαίνει πως το παιχνίδι είναι ολοκληρωμένο και playable, αλλά υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά για να γίνει. Η Night City είναι τεράστια, γεμάτη ιστορίες, περιεχόμενο και μέρη για να επισκεφτούν οι παίκτες. Εξαιτίας αυτής της τεράστιας κλίμακας και πολυπλοκότητας, οι πολωνοί χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν το playtesting και να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και βελτιώσεις. Το στούντιο τονίζει ότι θέλει το Cyberpunk 2077 να είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά του για αυτή τη γενιά και καθυστερώντας την κυκλοφορία του θα έχει τους απαραίτητους μήνες που χρειάζεται για να κάνει το παιχνίδι τέλειο.

Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό tweet.