Προχωράει η ανάπτυξη του νέου God of War – Νέα εικόνα από την Sony Santa Monica 

Ο Kratos ετοιμάζεται για την επιστροφή του

Προχωράει η ανάπτυξη του νέου God of War – Νέα εικόνα από την Sony Santa Monica

Η Sony Santa Monica φαίνεται πως συνεχίζει ομαλά την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της, το οποίο είναι κατά πάσα πιθανότατα ένα νέο God of War. Συγκεκριμένα, η Narrative Animator του στούντιο, Kim Newman, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα εικόνα, όπου την βλέπουμε να φορά μια motion capture στολή. Παράλληλα, μαζί με τη φωτογραφία έγραψε πως λατρεύει που βάζει ξανά τη στολή.

Αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει προχωρήσει αρκετά, αφού το pre-production μάλλον έχει ολοκληρωθεί και η ομάδα ετοιμάζεται να ξεκινήσει το motion capture για τα cutscenes και τα animations των χαρακτήρων.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Το επόμενο God of War μάλλον βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 5, οπότε δεν είναι απίθανο να το δούμε στο event αποκάλυψης της κονσόλας που φημολογείται πως θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο.

Για την ιστορία πρέπει να σημειωθεί πως το sequel του God of War δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά πρακτικά αποτελεί κοινό μυστικό. Ο τρόπος που κλείνει το παιχνίδι του 2018, οι δηλώσεις των δημιουργών και φυσικά η ασύλληπτη εμπορική επιτυχία καθιστούν σχεδόν βέβαιο πως θα δούμε την περιπέτεια των Kratos και Atreus να συνεχίζεται.

 

4 comment(s)