Modder φέρνει στο Skyrim το σύστημα μάχης του Sekiro

Οι modders συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν
14 Ιανουαρίου 2020 12:05
Modder φέρνει στο Skyrim το σύστημα μάχης του Sekiro

Ένα από τα πιο καθοριστικά στοιχεία του Sekiro: Shadows Die Twice, ήταν αναμφίβολα το σύστημα μάχης του με τα blocks, parries και ripostes. Κάτι που συγκριτικά με το Skyrim ήταν αρκετά διαφορετικό.

Αρκετοί modders στο πέρασμα των χρόνων προσπάθησαν να βελτιώσουν το σύστημα μάχης του Skyrim, ακολουθώντας ο καθένας διαφορετική κάθε φορά προσέγγιση. Αυτή τη φορά ο modder με το όνομα LertKrush πήρε την απόφαση να αναπαριστήσει το σύστημα μάχης του Sekiro, δημιουργώντας ένα νέο mode για το πόνημα της Bethesda. Το εν λόγω mod αλλάζει αρκετά το gameplay επιτρέποντας στους παίκτες και στους NPCs να κάνουν γρήγορο block όπως γίνεται στο Sekiro. Με σωστό timing τα blocks δημιουργούν ευκαιρία για riposte, ενώ αν αποτύχει το timing, καταναλώνεται stamina. Ομοίως οι εχθροί έχουν τη δική τους -αν και κρυμμένη stamina bar- που εξαντλείται όταν αποτυγχάνουν.

Το mod δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για download, αφού όπως εξήγησε ο LertKrush στο Reddit, η δουλειά του βασίστηκε στο «the Ultimate Combat SE mod», το οποίο δημιουργήθηκε από άλλον modder και ως εκ τούτου χρειάζεται την άδειά του. Στον παρακάτω player μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα της εν λόγω μάχης.