Η Riot Games μιλά για τις αλλαγές της 10ης σεζόν του League of Legends (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι φέρνει ο νέος κύκλος
11 Ιανουαρίου 2020 14:04
Η Riot Games μιλά για τις αλλαγές της 10ης σεζόν του League of Legends (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες μόλις ώρες έχουν περάσει από τότε που το League of Legends άνοιξε τις ψηφιακές του πόρτες για να υποδεχθεί την 10η σεζόν του. Ο νέος κύκλος που ετοίμασε η Riot Games φέρνει μπόλικες αλλαγές και βελτιώσεις στο δημοφιλές MOBA παιχνίδι, έτσι ώστε να δώσει μια φρέσκια πνοή σε αυτό. Με ένα νέο βίντεο η εταιρία μας εξηγεί τώρα περιληπτικά τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η 10η σεζόν.

Οι πρώτες αλλαγές αφορούν το Summoners Rift χάρτη. Οι δράκοι πλέον θα αποτελούν από μόνοι τους ένα σημαντικό objective, ενώ συνολικά έχουν γίνει διάφορες βελτιώσεις έτσι ώστε να υπάρξει η κατάλληλη ισορροπία. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους μαχητές που εμπλουτίζουν ο ρόστερ του παιχνιδιού. Όσον αφορά τα ranked, πέρα από το soft reset η εταιρία δεν έκανε κάποια τεράστια αλλαγή…προς το παρόν. Η ίδια υπόσχεται πως ένας από τους επόμενους στόχους της και με βάση το feedback των παικτών είναι να αναβαθμίσει το όλο σύστημα και να διαθέσει ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό Ranking System.

Μία αντίστοιχη βελτίωση θα δει και ο Client του παιχνιδιού, με πολλά bugs και τα glitches να εξαφανίζονται. Η νέα σεζόν του League of Legends προσφέρει στους παίκτες νέο περιεχόμενο, αλλαγές και πολλούς τρόπους για να απολαύσουν το παιχνίδι. Μία από αυτή θα είναι το Clash, ένα tournament όπου οι παίκτες θα μπορούν να παλέψουν σε 5v5 και να κερδίσουν δόξα, τιμή και φυσικά, αμοιβές.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε μία γεύση για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που φέρνει  ο νέος κύκλος.