Το Pokémon Home έρχεται να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη

Η “τράπεζα των Pokémon” ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της
10 Ιανουαρίου 2020 13:05
Το Pokémon Home έρχεται να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη

Πριν λίγο καιρό η Nintendo ανακοίνωσε μία υπηρεσία που σίγουρα κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών Pokémon fans. Αυτή ονομάζεται Pokémon Home και επιτρέπει στους παίκτες να μεταφέρουν τα μοναδικά τους Pokémon από προηγούμενους τίτλους σε νέα παιχνίδια, όπως τα Pokémon Sword/Shield. Τώρα η Nintendo πραγματοποίησε ένα νέο Direct, στο οποίο μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη υπηρεσία της.

Αρχικά, η εταιρία έχει προγραμματίσει να λανσάρει το Pokémon Home στην αγορά τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτό σημαίνει πως σε λίγες μόλις εβδομάδες οι χρήστες θα μπορούν να δοκιμάσουν αυτή την “τράπεζα μεταφοράς Pokémon”. Όμως, η χρήση της δεν θα είναι δωρεάν. Παρόλο που η Pokémon Company δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αν λάβουμε υπόψη την τιμολογιακή πολιτική που ακολούθησε το Pokémon Bank, η τιμή της μάλλον θα κυμαίνεται στα $5 ετησίως. Να σημειωθεί πως η υπηρεσία θα είναι συμβατή με το Pokémon GO και τα Pokémon Sword/Shield. Δηλαδή, οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν τα αγαπημένα τους Pokémon από το mobile παιχνίδι στους αποκλειστικούς τίτλους του Nintendo Switch.

Όσο πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία της υπηρεσίας θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι.