Το Lost Soul Aside μάλλον θα κυκλοφορήσει φέτος

Το "παιδί" των Devil May Cry και Final Fantasy έρχεται
06 Ιανουαρίου 2020 14:30
Το Lost Soul Aside μάλλον θα κυκλοφορήσει φέτος

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ξεχάσει το Lost Soul Aside, ένα παιχνίδι που ξεκίνησε να αναπτύσσεται από ένα και μοναδικό άτομο, τον Yang Bing, και μετέπειτα η Sony αποφάσισε να προσφέρει τη δική της βοήθεια. Το αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός να καταφέρει να ανοίξει το δικό του στούντιο και να συνεχίσει έτσι την ανάπτυξη του project. Από τότε ο Bing εργάζεται σκληρά και από ότι φαίνεται σιωπηλά, χωρίς κανένας να γνωρίζει πότε ακριβώς θα δούμε το παιχνίδι να "τρέχει" στις δικές μας τηλεοράσεις.

Την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση έφερε μία συνέντευξη του δημιουργού σε ένα Κινέζικο μέσο του gaming χώρου. Μέσα από τις νέες του αυτές δηλώσεις, λοιπόν, ο δημιουργός έχει θέσει ως στόχο κυκλοφορίας του Lost Soul Aside το 2020. Επίσης, δεν το βρίσκει καθόλου απίθανο να μεταφέρει το IP του και πέρα από τον gaming χωρό, κάτι για το οποίο είναι αρκετά νωρίς βέβαια.

Το θετικό είναι πως μάθαμε τουλάχιστον το παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αν δεν λάβει κάποια καθυστέρηση και η ανάπτυξη συνεχίσει να κυλά ομαλά, τότε το Lost Soul Aside θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος αποκλειστικά στο PlayStation 4.