Η ανάπτυξη του The Wolf Among Us 2 ξεκίνησε από το μηδέν

Οι developers ήθελαν μια νέα αρχή
18 Δεκεμβρίου 2019 12:39
Η ανάπτυξη του The Wolf Among Us 2 ξεκίνησε από το μηδέν

Παρά το θλιβερό γεγονός του κλεισίματος της Telltale Games τον Νοέμβριο του 2018, μερικοί τίτλοι της εταιρίας για καλή μας τύχη βρήκαν σπίτι σε άλλα στούντιο. Ένας τίτλος από αυτούς, όπως αποκαλύφθηκε στα The Game Awards 2019 είναι το The Wolf Among Us 2 το οποίο βασίζεται στην comic σειρά DC Fables.

Μιλώντας στο USG, ο Jamie Ottilie -ο ιδρυτής του στούντιο LCG Entertainment που έκανε πραγματικότητα την επιστροφή του τίτλου σε συνεργασία με το AdHoc Studio- μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, λέγοντας πως αν και η Telltale είχε ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη, το στούντιό του ξεκίνησε το παιχνίδι από το μηδέν.

Ξεκινήσαμε την ανάπτυξη του The Wolf Among Us 2 από την αρχή γιατί θέλαμε η νέα ομάδα να έχει ένα φρέσκο δημιουργικό ξεκίνημα. Το The Wolf Among Us είναι ένα από το πιο δημοφιλή franchises του καταλόγου της Telltale και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Θέλω να μεταφέρω στου fans πως βρίσκεται σε καλά χέρια. Η συνεργασία μας με το AdHoc Studio μας επέτρεψε να δουλέψουμε με αρκετά μέλη-κλειδιά και ταλέντα που είχαν εργαστεί στον αρχικό τίτλο. Τόσο στον δημιουργικό τομέα όσο και στον σχεδιαστικό.

Η συμπερίληψη της AdHoc (του στούντιο το οποίο προσέλαβε αρκετά πρώην μέλη της Telltale) σημαίνει πως οι σκηνοθέτες της πρώτης σεζόν Nick Herman και Dennis Lenart, θα επιστρέψουν και για τη δεύτερη.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Game Store για το PC, καθώς και στις κονσόλες. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας. Μέχρι τότε, δείτε ξανά το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.