Το Prologue δε θα είναι sequel του PUBG και ούτε καν shooter – Τι ετοιμάζει ο "PlayerUnknown";

Μπόλικες λεπτομέρειες για το επερχόμενο παιχνίδι του Brendan Greene
16 Δεκεμβρίου 2019 14:53
Το Prologue δε θα είναι sequel του PUBG και ούτε καν shooter – Τι ετοιμάζει ο "PlayerUnknown";

Στα The Game Awards 2019 είδαμε ένα πολύ μικρό teaser trailer για το Prologue, το επόμενο παιχνίδι του Brendan Greene, ή όπως τον γνωρίζει η gaming κοινότητα, τον “PlayerUnknown”. Όσοι τρέφουν ελπίδες πως το παιχνίδι θα αποτελεί sequel του δημοφιλούς Battle Royale, τότε καλύτερα να τις ξεχάσουν. Ο Greene σε συνέντευξή του στο Forbes μοιράστηκε “ζουμερές” λεπτομέρειες για το επόμενό του project. Αρχικά ανέφερε πως το Prologue δεν θα είναι ένα PUBG 2 και δεν πρέπει να περιμένουμε να είναι καν shooter παιχνίδι.

Ιδρύσαμε το στούντιο και το χρηματοδοτήσαμε με στόχο να πειραματιστούμε με νέα τεχνολογία. Τώρα είμαστε στα πρώτα μας βήματα να δημιουργήσουμε νέες τεχνολογίες και το Prologue είναι το πρώτο βήμα σε ένα νέο για εμάς κόσμο.

Περισσότερες λεπτομέρειες δυστυχώς δεν μάθαμε. Όμως, ο κύριος “PlayerUnknown” είπε κάτι τελευταίο όσον αφορά το νέο του παιχνίδι. Πρόσθεσε πως θα είναι μία προκλητική εμπειρία που θα απαιτεί συνεχή βελτίωση από τον παίκτη εφόσον επιθυμεί να κερδίσει. Τώρα, αν αυτό υποδεικνύει πως ο Greene εργάζεται και πάλι σε ένα ανταγωνιστικής φύσεως παιχνίδι είναι κάτι που θα μάθουμε στο μέλλον.

Όσοι χάσατε το trailer αποκάλυψής του Prologue, κάντε κλικ εδώ και θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη είδηση.