Χαμός στο Star Wars event του Fortnite

Οι servers “γονάτισαν” και οι παίκτες έλαβαν μοναδικά δώρα
15 Δεκεμβρίου 2019 15:11
Χαμός στο Star Wars event του Fortnite

Όπως αποκαλύφθηκε στα The Game Awards 2019, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα ειδικό event στο Fortnite προς τιμήν της νέας Star Wars ταινίας (Star Wars: The Rise of Skywalker). Αναμενόμενα, οι παίκτες όχι απλά τίμησαν με την παρουσία τους το εν λόγω event, αλλά κατάφεραν να “γονατίσουν” τους servers.

Τι ακριβώς έγινε όμως στο συγκεκριμένο event; Όλα ξεκίνησαν με μία φαντασμαγορική μάχη με το Falcon διαστημόπλοιο να προσπαθεί να ξεφύγει από τα θανάσιμα TIE Fighters τα οποία εν τέλει έχασαν και κατέληξαν να συγκρουστούν στο έδαφος. Στην συνέχεια το Falcon προσγειώθηκε σε μία πλατφόρμα όπου ξεκίνησε ένα ενδιαφέρον talk show ανάμεσα στον Geoff Keighley όπου ήταν πρακτικά και ο host του event. Μετά την εμφάνισή του στην σκηνή έκανε ο JJ Abrams, ο σκηνοθέτης του Star Wars: The Rise of Skywalker.

Ο Abrams, εκτός από λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα του ταινία έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους fans με την σημαντικότερη να ήταν ένα μικρό και μάλιστα αποκλειστικό κλιπ από την άκρως αναμενόμενη ταινία. Στο τέλος αυτού ο σκηνοθέτης διεξήγαγε ένα poll όπου ρώτησε τους fans να επιλέξουν το αγαπημένο τους χρώμα στο lightsaber. Μόλις το event έφτασε στο τέλος του, το Falcon έδωσε ένα μεγάλο σεντούκι όπου κάθε παίκτης έλαβε το δικό του lightsaber στο χρώμα που ψήφισε.

Το Fortnite φαίνεται πως πήγε ένα βήμα παραπέρα τα πράγματα για να τιμήσει τη νέα Star Wars ταινία. Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε μία ιδέα από τον χαμό που έγινε πριν μερικές ώρες στο δημοφιλές Battle Royale.