Το Ghost of Tsushima ρίχνει σαγόνια με το νέο του trailer και έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Samurai παιχνίδι της Sucker Punch εντυπωσιάζει
13 Δεκεμβρίου 2019 05:48
Το Ghost of Tsushima ρίχνει σαγόνια με το νέο του trailer και έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας

Πριν μερικές ωρες, η Sony μας έδωσε μία πολύ μικρή γεύση από το Ghost of Tsushima μέσω ενός μικρού teaser trailer στο State of Play σόου της. Το βίντεο κόπηκε απότομα στη μέση με το μήνυμα “To be continued” και την υπόσχεση πως θα δούμε την συνέχεια στα The Game Awards 2019. Μένοντας πιστή στην υπόσχεση αυτή, η Sony έφερε την συνέχεια του συγκεκριμένου trailer στο gaming σόου του Geoff Keighley, το οποίο ήρθε με μία τεράστια έκπληξη.

Αρχικά, το βίντεο παρουσιάζει διάφορα gameplay στιγμιότυπα σε μια σκοτεινή Ιαπωνία, επηρεασμένη από τους πολέμους της εποχής. Οι παίκτες θα λάβουν τον έλεγχο του Ghost που όπως όλα δείχνουν θα είναι ένας σαμουράι που θα αναζητά εκδίκηση και η κινητήρια δύναμή του θα είναι ο θάνατος των εχθρών που θα βρεθούν στο μονοπάτι του.

Η τεράστια έκπληξη του trailer ωστόσο κρυβόταν στο τέλος. Ποια είναι αυτή; Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Μετά από διάφορες εικασίες και έντονη φημολογία, πλέον γνωρίζουμε και επίσημα πως το Ghost of Tsushima θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020 αποκλειστικά για το PlayStation 4.

Απολαύστε το νέο trailer του παιχνιδιού παρακάτω.