Τέλος το camping στο PUBG – Δοκιμάζεται νέο χαρακτηριστικό που θα κάνει τη ζωή των campers δύσκολη

Λιγότερη τύχη, περισσότερο skill
09 Δεκεμβρίου 2019 14:28
Τέλος το camping στο PUBG – Δοκιμάζεται νέο χαρακτηριστικό που θα κάνει τη ζωή των campers δύσκολη

Σίγουρα, ο κάθε παίκτης σε διάφορα παιχνίδια έχει την δική του στρατηγική και αυτό φυσικά ισχύει και στους Battle Royale τίτλους. Μερικοί παίκτες ακολουθούν το ένστικτο μάχης που διαθέτουν και από το πρώτο λεπτό αναζητούν μάχες γεμάτες έντασης και αδρεναλίνη. Υπάρχουν όμως και οι παίκτες που θέλουν να πέφτουν μακριά από τη μάχη, να βρίσκουν το loot τους και να επιλέγουν ένα σημείο για camping. Την δεύτερη κατηγορία παικτών φαίνεται πως θέλει να εξαφανίσει η PUBG Corp. από το PUBG.

Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα βάλει ένα τέλος στο camping στη μέση του safe zone. Πως ακριβώς; Με έναν δεύτερο κύκλο, ή όπως το ονομάζει η εταιρία, το νέο “inner blue zone”. Αυτός ο κύκλος θα εμφανίζεται στο εσωτερικό του πρώτου και θα κάνει την ζωή των campers που περιμένουν με ανυπομονησία τα θύματά τους αρκετά πιο δύσκολη. Εκτός αυτού, ο δεύτερος κύκλος θα υποδεικνύει που ακριβώς θα κλείσει ο μεγάλος κύκλος του παιχνιδιού.

Οι παίκτες δεν γνώριζαν που θα είναι ο επόμενος κύκλος, επομένως όποιος ήταν αρκετά τυχερός να βρίσκεται μέσα στον κύκλο είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Με βάση τα παραπάνω φαίνεται πως η PUBG Corp. θέλει να βάλει τους παίκτες σε περισσότερες μάχες και να τους κάνει να αφήσουν το camping στη μέση του χάρτη. Το παραπάνω χαρακτηριστικό βρίσκεται αυστηρά σε testing μορφή για την ώρα, όμως είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την λειτουργία του όταν αυτό διατεθεί και στο κανονικό παιχνίδι.

Tags: