Τρομερά περήφανη η Bluepoint για το νέο της project – Έρχεται το remake του Demon’s Souls;

Η ομάδα μοιράζεται λίγες πληροφορίες για το νέο της παιχνίδι
07 Δεκεμβρίου 2019 15:00
Τρομερά περήφανη η Bluepoint για το νέο της project – Έρχεται το remake του Demon’s Souls;

“Φωτιά” έχουν πάρει οι φήμες τον τελευταίο καιρό σχετικά με το επόμενο project που εργάζεται η Bluepoint Games. Μετά από διάφορα tease, πολλοί πιστεύουν πως η ομάδα εργάζεται στο remake του Demon Soul’s όμως μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το μόνο που έχει ειπωθεί επίσημα από την εταιρία είναι πως αυτή την στιγμή υλοποιεί ένα παιχνίδι για το PlayStation 5 και είναι μάλιστα αρκετά περήφανη για αυτό.

Μιλώντας στο SegmentNext, ο πρόεδος της Bluepoint δήλωσε πως η εταιρία είναι τρομερά περήφανη για την δουλειά της στο Shadow of the Colossus. Όμως, σύμφωνα με τον ίδιο η ομάδα είναι πιο περήφανη από ποτέ με το project στο οποίο εργάζεται τώρα.

Εμείς στη Bluepoint Games ήμασταν υπεύθυνοι για την remastered έκδοση του Shadow of the Colossus στο PS3 και για το remake στο PS4. Είναι το μόνο που “πειράξαμε” δύο φορές και είναι μέχρι τώρα το μεγαλύτερό μας κατόρθωμα, οπότε είναι εύκολο να πούμε πως είναι το αγαπημένο μας. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μας, πως το νέο μας project θα γίνει το κατόρθωμα για το οποίο θα είμαστε περισσότερο περήφανοι.

Δυστυχώς, η ομάδα δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το επόμενό της project, αλλά από ότι φαίνεται είναι αρκετά αισιόδοξη για αυτό. Πολλοί εικάζουν πως θα δούμε μία επαναδημιουργία του Demon’s Souls, τον “πατέρα” της Dark Souls σειράς. Βέβαια, μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημο μιλάμε για απλές εικασίες τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να λάβουμε στα σοβαρά.