Ανακοινώθηκε το Outlast Trials – Θα έχει multiplayer (EIKONA)

Και αυτή είναι η πρώτη του εικόνα
04 Δεκεμβρίου 2019 16:59
Ανακοινώθηκε το Outlast Trials – Θα έχει multiplayer (EIKONA)

Η Red Barrels, ομάδα ανάπτυξης των Outlast παιχνιδιών, ανακοίνωσε το νέοτερο κεφάλαιο του Outlast σύμπαντος. Ο λόγος γίνεται για το The Outlast Trials. Το παιχνίδι θα μεταφέρει τους παίκτες στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου και θα τους επιτρέπει να βιώσουν τον τρόμο που τους περιμένει στα 'trials' μόνοι τους ή με άλλα ‘πειραματόζωα’. Η ομάδα υπόσχεται μια πραγματική survival horror εμπειρία, την οποία θα μπορείτε να παίξετε και σε multiplayer μορφή με έως και τρείς φίλους σας.

Ο συνιδρυτής της Red Barrels, David Chateauneuf, δήλωσε:

Είμαστε υπερήφανοι που αποκαλύπτουμε το όνομα και την πρώτη εικόνα του παιχνιδιού στη μεγάλη κοινότητα και τους οπαδούς μας. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει μια νέα εμπειρία που θα φέρει τον φόβο και την αγωνία σε εκατομμύρια παίκτες, είτε περάσουν από τα πειράματα μόνοι είτε με φίλους.

Το παιχνίδι είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και ο Chateauneuf ξεκαθάρισε:

Πλέον που έχουμε ετοιμάσει το ‘proof of concept’, ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στη δημιουργία περιεχομένου, στην ποικιλία…και στο gore.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία και τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του The Outlast Trials. Παρακάτω, ωστόσο, μπορείτε να δείτε την πρώτη εικόνα που είδε τα φώτα της δημοσιότητας.