Το Gris έρχεται επίσημα στο PlayStation 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιπλέον βελτιώσεις
23 Νοεμβρίου 2019 15:34
Το Gris έρχεται επίσημα στο PlayStation 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιαίτερο indie platform-adventure Gris κυκλοφορεί από τον Δεκέμβριο του 2018 σε PC και Nintendo Switch. Τώρα, το Ισπανικό Nomada Studio ανακοίνωσε επίσημα πως το παιχνίδι θα έρθει στο PlayStation 4 και μάλιστα με αρκετές βελτιώσεις.

Ο προγραμματιστής του παιχνιδιού Roger Mendoza δήλωσε στο PlayStation Blog ότι οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες ενώθηκαν ξανά, αναβαθμίζοντας τα assets του παιχνιδιού ώστε να εκμεταλλευτούν την τεχνική ανωτερότητα του PS4 Pro, ανεβάζοντας την ανάλυση κατά 2 με 4 φορές, ενώ ο ήχος θα έχει λιγότερη συμπίεση, αποδίδοντας έτσι μια πιο κρυστάλλινη μουσική εμπειρία.  

Η PS4 έκδοση θα φέρει επίσης και άλλες βελτιώσεις, όπως και έναν αποκλειστικό μυστικό φόρο τιμής στο αγαπημένο παιχνίδι των δημιουργών, το Journey. Ο Mendoza εξέφρασε μάλιστα τον ενθουσιασμό του που το παιχνίδι του μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Journey της thatgamecompany λέγοντας:

Μιλώντας προσωπικά και εκ μέρους της ομάδας, θέλουμε να εκφράσουμε πόσο τιμητικό είναι για εμάς έστω που μοιραζόμαστε την ίδια πλατφόρμα με το Journey. Ένα παιχνίδι που όχι μόνο αγαπήσαμε παίζοντάς το στο PS4, αλλά που αποτέλεσε έμπνευση για εμάς τα τελευταία αυτά χρόνια. Ελπίζουμε οι παίκτες να εμπλακούν στο ίδιο επίπεδο συναισθηματικά με το παιχνίδι μας και να διαπιστώσουν οι ίδιοι πόσο το Journey επηρέασε τον σχεδιασμό και την αισθητική του.  

Το Gris αναμένεται να κυκλοφορίσει στο PlayStation Store στις 26 Νοεμβρίου. Η φυσική ωστόσο έκδοση του παιχνιδιού υπάρχει διαθέσιμη στο Limited Run Games Store. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.

Tags: