Φήμη: Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 μάλλον θα κυκλοφορήσει το 2020

...αν δεν λάβει κάποια καθυστέρηση
13 Νοεμβρίου 2019 12:10
Φήμη: Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 μάλλον θα κυκλοφορήσει το 2020

Μια από τις πιο αναπάντεχες και ευχάριστες εκπλήξεις της E3 2019 ήταν η αποκάλυψη του sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Συγκεκριμένα, η Nintendo αποκάλυψε πως εργάζεται στη συνέχεια του λατρεμένου παιχνιδιού, χωρίς όμως να διευκρινίζει πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, ούτε πως ακριβώς θα ονομάζεται.

Πολλοί εκτιμούσαν πως το παιχνίδι απέχει ακόμα αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του, όμως νέα στοιχεία αποκαλύπτουν πως το “The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2” είναι πιο κοντά από όσο πιστεύαμε. Αναλυτικότερα, ο χρήστης του Twitter Sabi -που στο παρελθόν έχει διαρρεύσει έγκυρες πληροφορίες- ισχυρίζεται ότι η Nintendo έχει δρομολογήσει την κυκλοφορία του νέου Zelda για το 2020. O Sabi ξεκαθαρίζει πως αν και αυτά είναι τα εσωτερικά πλάνα για την ώρα, η σειρά Zelda ιστορικά λαμβάνει πάντα καθυστερήσεις, όποτε δεν είναι απίθανο το παιχνίδι να χάσει τελικά το 2020.

Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Αδιαμφισβήτητα, η ανάπτυξη του νέου The Legend of Zelda: Breath of the Wild, όπως και κάθε παιχνιδιού, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Nintendo έχει τα γερά θεμέλια του πρώτου τίτλου για να βασιστεί, όποτε δεν είναι απίθανο ο τίτλος να κυκλοφορήσει όντως το 2020.