No More Heroes 3: "Το παιχνίδι θα είναι open world αλλά μικρότερο σε έκταση από τους τίτλους της Rockstar"

Ο Suda 51 μεταφέρει κάποιες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο
06 Νοεμβρίου 2019 09:49
No More Heroes 3: "Το παιχνίδι θα είναι open world αλλά μικρότερο σε έκταση από τους τίτλους της Rockstar"

Το No More Heroes 3 αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της E3 2019 για το Nintendo Switch με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί για το 2020. Ο Travis επιστρέφει στην Santa Destroy μετά από δέκα χρόνια απουσίας. Εκεί βρίσκεται μια τεράστια πόλη που επιπλέει στη θάλασσα με ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο να αιωρείται ψηλά.

Μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε ο Suda 51 στο Wccftech, αποκαλύπτει πως το παιχνίδι θα είναι open world, ενώ ο τίτλος είναι 35-40% έτοιμος. Επιπλέον, αποκαλύπτει πως δεν θα είναι το μεγαλύτερο σε έκταση παιχνίδι που έχουν δημιουργήσει εκείνος και οι developers στην Grasshopper Manufacture.

Σίγουρα ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι μεγάλος και μεγαλύτερος σε έκταση από το No More Heroes 1, αλλά πρέπει να θυμάστε πως είμαστε ένα μεσαίας τάξης στούντιο όσον αφορά το μέγεθος. Χρειάζονται πολλές δεξιότητες, σοφία και πόρους για να δημιουργήσει κάποιος ένα ανοιχτού κόσμου παιχνίδι. Οπότε, δεν θα είναι τόσο μεγάλο όσο των παιχνιδιών της Rockstar ή της Ubisoft.

Ο Suda 51 επιβεβαιώνει πως στο No More Heroes 3 θα κάνουν την επιστροφή τους και τα motion controls, ενώ στο soundtrack θα εργαστεί ο συνθέτης και ηθοποιός Nobuaki Kanko.

Το No More Heroes 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch μέσα στο 2020.