To The Sims franchise είναι από τα πιο εμπορικά παιχνίδια της EA -Αποκαλύφθηκαν οι πωλήσεις του

Εξαιρετικά νούμερα για τη σειρά
04 Νοεμβρίου 2019 10:38
To The Sims franchise είναι από τα πιο εμπορικά παιχνίδια της EA -Αποκαλύφθηκαν οι πωλήσεις του

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως πολλά παιχνίδια της EA πρόκειται να έρθουν στο Steam μέσα από μια νέα συνεργασία της εταιρίας με την Valve. Το παιχνίδι που θα κάνει την αρχή είναι το Star Wars Jedi: Fallen Order. Ωστόσο, πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως το Apex Legends ξεπέρασε τους 70 εκατομμύρια χρήστες, ενώ το Battlefield franchise παίρνει παράταση και δε θα επιστρέψει το 2020.

Όπως μεταφέρει ο CEO της εταιρίας, Andrew Wilson, σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα, το “The Sims” franchise είναι από τα πιο εμπορικά παιχνίδια της Electronic Arts, καθώς από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει ξεπεράσει τα $5 δισεκατομμύρια σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Όλο το The Sims franchise έχει ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις στην ιστορία του. Το The Sims συνεχίζει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα franchise στη βιομηχανία και έχουμε πολλά σχέδια για το μέλλον.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το επόμενο expansion του The Sims 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει στο PC στις 14 Νοεμβρίου. Επίσης, ο τίτλος θα έρθει και στο Steam μέσα στους επόμενους μήνες.