Η ομάδα του Hearthstone ανακοίνωσε νέο mode και expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευχάριστα τα νέα για τους fans
03 Νοεμβρίου 2019 17:13
Η ομάδα του Hearthstone ανακοίνωσε νέο mode και expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί τον τελευταίο καιρό το δημοφιλές online παιχνίδι καρτών Hearthstone να συνδέθηκε με άβολες για την Blizzard καταστάσεις όπως, την αυστηρή τιμωρία που επέβαλε σε έναν παίκτη εξαιτίας της διαμαρτυρίας του πάνω στα γεγονότα που συμβαίνουν στο Χονγκ Κονγκ, ωστόσο η εταιρία φρόντισε κατά τη διάρκεια της Blizzcon 2019 να φέρει ευχάριστα νέα στους fans, τα οποία αφορούν ένα νέο mode και ένα νέο expansion. Ο λόγος για τα Hearthstone Battlegrounds και Descent of Dragons.

Το Battlegrounds mode, βάζει έναν παίκτη αντιμέτωπο με επτά ακόμα παίκτες σε μια βαθιά νέα στρατηγική εμπειρία, η οποία τον καλεί να παίξει ως ένας από του πολλούς διάσημους ήρωες του Hearthstone, στρατολογώντας την ομάδα των υπηκόων του που θα χρησιμοποιήσει σε μια σειρά από μονομαχίες.   

To Descent of Dragons expansion από την άλλη προσθέτει 125 νέες κάρτες καθώς και νέους μηχανισμούς. Η ομάδα παρουσίασε με μια εκτενή ματιά μερικές από τις νέες κάρτες δράκων που έρχονται, καθώς και στον τρόπο που χρησιμοποιείται η νέα λέξη-κλειδί «invoke».

Τόσο το game mode όσο και το expansion θα κυκλοφορούσουν αργότερα μέσα στο έτος. Η early access του Hearthstone Battlegrounds θα γίνει πραγματικότητα στις 5 Νοεμβρίου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα ξεκινήσει η open beta. Το mode θα έρθει στο PC και αργότερα στις mobile συσκευές. Σ’ αυτές ωστόσο θα χρειαστεί πάνω από 2GB RAM για να τρέξει σωστά. Ομοίως το Descent of Dragons θα κυκλοφορήσει κι αυτό σε PC και mobile συσκευές, όμως προς το παρόν δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο θα έρθει μέχρι το τέλος του έτους.

Δείτε τα trailer στους players που ακολουθούν.