Ghost Recon Breakpoint: Η Ubisoft εξηγεί τον τρόπο που θα το βελτιώσει

Με ριζικές αλλαγές που θα το κάνουν επιβλητικότερο
29 Οκτωβρίου 2019 12:41
Ghost Recon Breakpoint:  Η Ubisoft εξηγεί τον τρόπο που θα το βελτιώσει

Μπορεί το Ghost Recon Breakpoint να μην είχε το καλύτερο ξεκίνημα στο launch του, ωστόσο όπως δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, οι δημιουργοί του θα συνεχίσουν σθεναρά να το υποστηρίζουν κι ακούγοντας την κοινότητα να τον βελτιώνουν.

Αυτή τη φορά η Ubisoft προέβη σε νέες δηλώσεις, λέγοντας:

Είμαστε ενήμεροι πως κάποιες σχεδιαστικές επιλογές που ακολουθήσαμε με το Breakpoint, προκάλεσαν αντιδράσεις και συζητήσεις. Είμαστε χαρούμενοι που οι παίκτες αγκάλιασαν τα νέα στοιχεία του παιχνιδιού, όμως κατανοούμε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για βελτίωση. Σε κάποιους άρεσαν οι νέοι survival μηχανισμοί, διότι προσφέρουν περισσότερο στην συνολική εμπειρία, ενώ σε άλλους αντιθέτως δεν άρεσε το loot progression που προσθέσαμε.

Ένα από τα κύρια στοιχεία που αφορούν το όραμά μας σχετικά με το παιχνίδι, είναι να ωθήσουμε τους fans να εμβαθύνουν σε μια πλούσια και αυθεντική στρατιωτική εμπειρία. Με όραμα αυτό και με το δικός σας feedback δουλεύουμε ασταμάτητα για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Θέλουμε οι ίδιοι να κατευθύνετε αυτήν την εμπειρία, ώστε να γίνει απολαυστικότερη για εσάς. Άλλωστε, η ελευθερία των επιλογών ήταν ανέκαθεν μέρος του DNA του Ghost Recon.

Συνεχίζοντας, η εταιρία δήλωσε πως οι αλλαγές θα χρειαστούν αρκετό χρόνο μέχρι να έρθουν, ζητώντας από τους παίκτες την υπομονή και τη βοήθειά τους.

Ξέρουμε ότι έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας για να φτάσει το παιχνίδι εκεί που πρέπει. Ωστόσο, μπορεί να μην γίνουν όλα τόσο γρήγορα ή το αποτέλεσμα να μην είναι αρεστό σε όλους. Οι μεγάλες αλλαγές χρειάζονται χρόνο ώστε να γίνουν σωστά. Εμείς θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι για το που ακριβώς βρίσκεται η ανάπτυξη.

Για αρχή η εταιρία θα δώσει προτεραιότητα στα τεχνικά προβλήματα και την γενικότερη σταθερότητα του τίτλου. Ωστόσο, οι δημιουργοί μίλησαν και για το ποιά είναι τα πλάνα τους σχετικά με το post-launch περιεχόμενο, την in-game οικονομία, τους AI συμπαίκτες και πολλά ακόμη. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους η Ubisoft πως θα βελτιώσει το παιχνίδι, πατώντας εδώ.

Το Ghost Recon Breakpoint είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC.