Η Sony αποφάσισε να μην πουλήσει το Call of Duty: Modern Warfare ψηφιακά στη Ρωσία

Μέσα από το PlayStation Store
23 Οκτωβρίου 2019 19:57
Η Sony αποφάσισε να μην πουλήσει το Call of Duty: Modern Warfare ψηφιακά στη Ρωσία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony, η εταιρία δεν θα πουλήσει την ψηφιακή έκδοση του Call of Duty: Modern Warfare στη Ρωσία. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι PS4 στην εν λόγω χώρα θα πρέπει αναγκάστηκα να καταφύγουν στην retail έκδοση που διανέμει η Activision.

Μιλώντας στο Eurogamer, η Activision επισήμανε πως η Sony πήρε την απόφαση να μην διαθέσει τον τίτλο ψηφιακά στη Ρωσία. Οι εκδόσεις του PC και του Xbox One δεν θα επηρεαστούν.

Ο επίσημος λογαριασμός του Call of Duty για την Ρωσία τόνισε:

Το Call of Duty: Modern Warfare είναι ένα παιχνίδι με γεγονότα φαντασίας που έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ψυχαγωγήσει τους fans και να προσφέρει μια συναρπαστική αφήγηση. Η Sony Interactive Entertainment αποφάσισε να μην πουλήσει το Modern Warfare στο PlayStation Store στη Ρωσία αυτή τη χρονική στιγμή. Το Modern Warfare θα διατεθεί ψηφιακά στη Ρωσία στις 25 Οκτωβρίου στο PC μέσω Battle.net και στις κονσόλες μέσω του Xbox.

Χωρίς να αναφερθούμε σε spoilers, το campaign του Call of Duty: Modern Warfare περιλαμβάνει σκηνές βίας από και προς Ρώσους στρατιώτες και γενικά οι Ρώσσοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία που αφηγείται ο τίτλος. Αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος που η Sony προέβη σε αυτή την απόφαση, αν και για την ώρα η εταιρία δεν έχει προβεί σε δηλώσεις.

Το Call of Duty: Modern Warfare αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.