Luigi’s Mansion 3: Απολαύστε νέα co-op πλάνα από το ScreamPark Mode (ΒΙΝΤΕΟ)

TeamLuigi ή TeamGooigi?
23 Οκτωβρίου 2019 08:17
Luigi’s Mansion 3: Απολαύστε νέα co-op πλάνα από το ScreamPark Mode (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Luigi’s Mansion 3 αναμένεται να μας «στοιχειώσει» την ημέρα του Halloween και η Nintendo μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, δημοσίευσε νέα πλάνα που αφορούν αποκλειστικά το multiplayer κομμάτι του τίτλου. Στο ScreamPark Mode όπως θα αποκαλείται, θα μπορούν να παίξουν έως και οκτώ παίκτες, οι οποίοι οι τέσσερις στη μία ομάδα θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε διάφορους χρωματισμούς του Luigi, ενώ η αντίπαλη ομάδα του Gooigi.

Στο βίντεο παίρνουμε μια μικρή γεύση από τα τρία διαφορετικά mini-games to Ghost Hunt, στο οποίο πρέπει να εξολοθρεύσετε φαντάσματα για να αποκτήσετε coins και η ομάδα με τα περισσότερα κερδίζει. Στο δεύτερο ονόματι Cannon Barrage νικάει όποιος στοχεύσει περισσότερους targets με ένα κανόνι. Και τελευταίο βλέπουμε το Coin Floating, που οι παίκτες καλούνται να «ρουφήξουν» ουρανοκατέβατα coins με τη σκούπα τους όμως θα συναντήσουν πολλά εμπόδια για να τα καταφέρουν.

Το Luigi’s Mansion 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.