To Vampire: The Masquerade – Swansong ανακοινώθηκε για το 2021

Κάνοντας ντεμπούτο μετά το Bloodlines 2
20 Οκτωβρίου 2019 14:33
To Vampire: The Masquerade – Swansong ανακοινώθηκε για το 2021

Μπορεί το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 να έλαβε καθυστέρηση, όμως τα νέα όπως φαίνεται είναι ευχάριστα για τους fans του RPG Vampire: The Masquerade, καθώς το Vampire: The Masquerade – Swansong ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της PDXCoN 2019. Το νέο παιχνίδι της σειράς θα κάνει το ντεμπούτο του το 2021. Πίσω απ’ την ανάπτυξή του βρίσκεται το Big Bad Wolf studio, το οποίο μας είχε προσφέρει στο παρελθόν το The Council.

Στο Swansong οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο τριών βαμπίρ, τα οποία ανήκουν σε διαφορετικά clans της Camarilla, τη μυστική κοινωνία στην οποία τα περισσότερα βαμπίρ ανήκουν. Ο παίκτης μετακινούμενος στις αλληλένδετες ιστορίες τους θα πρέπει διεισδύσει και να ξεχωρίσει από την οπτική του καθένα το γεγονός από την φαντασία, ερχόμενος αντιμέτωπος με δολοφονίες, ψίθυρους συνωμοσίας και διψασμένους για εξουσία αντιπάλους. Στο επικίνδυνο αυτό κλίμα θα πρέπει να προστατέψει το clan του, να ανακαλύψει την αλήθεια και πάνω απ’ όλα να επιβάλλει τον νόμο που σχεδιάστηκε ώστε να αποκρύψει την ταυτότητα των παιδιών της νύχτας από τους ανθρώπους.

Το Vampire: The Masquerade – Swansong θα κυκλοφορήσει το 2021, έναν χρόνο μετά το Bloodlines 2. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται εν καιρώ.