Το The Last of Us Part II θέλει να προσφέρει έντονο gameplay ανεξαρτήτως δυσκολίας

Ο Neil Druckmann ρίχνει φως σε μια ακόμη πτυχή του παιχνιδιού
05 Οκτωβρίου 2019 19:16
Το The Last of Us Part II θέλει να προσφέρει έντονο gameplay ανεξαρτήτως δυσκολίας

Πρόσφατα η Naughty Dog σήκωσε την αυλαία για το The Last of Us Part II, αποκαλύπτοντας πολλές νέες πληροφορίες, μεταξύ των οποίων και την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου τίτλου. Τώρα, μερικά ακόμη νέα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα, το ισπανικό μέσο 3D Juegos είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον director του παιχνιδιού, Neil Druckmann, σχετικά με το πως θα επηρεάζει η επιλογή της δυσκολίας το ταξίδι της Ellie, καθώς και για τις επιλογές προσβασιμότητας που θα προσφέρει ο τίτλος.

Ο Druckmann επισήμανε, λοιπόν, πως η ομάδα έχει επιμεληθεί όλες τις επιλογές δυσκολίας έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι της Ellie ανεξαρτήτως των ικανοτήτων τους. Μάλιστα, τόνισε πως ο στόχους τους είναι σε καμία δυσκολία να μην χάνεται η γενικότερη αίσθηση της έντασης που προσφέρει το gameplay. Μάλιστα πρόσθεσε πως όσοι αναζητούν μεγαλύτερη πρόκληση μπορούν να απενεργοποιήσουν το listening mode που βοηθά του παίκτες και έτσι να έχουν μια ακόμη πιο έντονη εμπειρία.

Όσον αφορά τις επιλογές προσβασιμότητας, ο Druckmann σημείωσε πως η Naughty Dog δεν θέλει κανείς παίκτης να νιώσει παραμελημένος. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Θα έχουμε πολλές επιλογές προσβασιμότητας. Ξέρουμε πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες όρασης και ακοής, οπότε θέλουμε να φροντίσουμε πως όλοι θα μπορούν να απολαύσουν την ιστορία.

Το The Last of Us Part II αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2020 αποκλειστικά για το PlayStation 4.