RDR 2: Μην περιμένετε single-player DLC - Έμφαση στο Online από την Rockstar

Το στούντιο μιλά για το μέλλον
29 Σεπτεμβρίου 2019 13:10
RDR 2: Μην περιμένετε single-player DLC - Έμφαση στο Online από την Rockstar

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησαν στο VG247, μέλη της ομάδας ανάπτυξης του online κομματιού του Red Dead Redemption 2 δήλωσαν πως η προσοχή του στούντιο έχει στραφεί πλήρως σε online περιεχόμενο παρά σε single-player DLCs. Συγκεκριμένα η Katie Pica, η οποία έχει τον ρόλο του lead online production assistant, δήλωσε:

Είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο online κομμάτι αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε κι ελπίζουμε να φέρουμε όλα όσα οι παίκτες αγαπούν από το single-player στον online κόσμο του παιχνιδιού και να τον εξελίξουμε.

Συμπληρώνοντας, ο online producer, Tarek Hamad, είπε:

Οι φιλοδοξίες της ομάδας του Red Dead Redemption 2 είναι όπως και να το δει κανείς θεόρατες. Με αυτή την κλίμακα ξεκινάμε να δημιουργήσουμε τους ψηφιακούς κόσμους των παιχνιδιών μας και η single-player εμπειρία πάντα σχεδόν χαράζει τον δρόμο. Ωστόσο, το ίδιο θεόρατες είναι και οι φιλοδοξίες που έχουμε για το online κομμάτι.

Με το Red Dead Online συνεχίζουμε να χτίζουμε και να επεκτείνουμε τον κόσμο που δημιουργήσαμε στην ιστορία του Red Dead Redemption 2. Κι’ αυτό δεν το κάνουμε μόνο με τα νέα roles, αλλά και με άλλες επιπλέον δραστηριότητες, όπως νέα τυχαία events, χαρακτήρες και νέους τρόπους εμπλοκής στον κόσμο όπου ο χαρακτήρας σας έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσει. Προσπαθούμε να προσφέρουμε μια βελτιωμένη συνολικά εμπειρία.

Το Red Dead Redemption 2 κυκλοφορεί σε PS4 και Xbox One.