Bloodstained: Η προβληματική έκδοση του Switch θα διορθωθεί μέχρι το Νοέμβριο

Απολογείται η ομάδα ανάπτυξης
28 Σεπτεμβρίου 2019 14:05
Bloodstained: Η προβληματική έκδοση του Switch θα διορθωθεί μέχρι το Νοέμβριο

Το Bloodstained: Ritual of the Night κυκλοφόρησε στις 18 Ιουνίου και δυστυχώς η έκδοση του Nintendo Switch ταλαιπωρείται ακόμα και σήμερα -σχεδόν τέσσερις μήνες μετά- από πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας έκαναν παράπονα για θολή εικόνα και χαμηλής ποιότητας assets, crashes, μεγάλα loading times και ενοχλητικό input lag.

Η ομάδα ανάπτυξης ArtPlay υποσχέθηκε να διορθώσει τα προβλήματα και τώρα μας ενημέρωσε για την κατάσταση. Συγκεκριμένα, το στούντιο του Koji Igarashi απολογήθηκε για την καθυστέρηση και διαβεβαίωσε τους παίκτες πως η έκδοση του Switch θα λάβει μερικά μεγάλα patches μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter, ο Koji τόνισε:

Η δουλειά πάνω στο ενημέρωση των γραφικών και της απόδοσης για την έκδοση του Nintendo Switch συνεχίζεται. Ζητούμε συγνώμη για τον παρατεταμένο κύκλο ανάπτυξης. Οι περισσότερες αλλαγές πραγματοποιούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο, εχθρό προς εχθρό και έτσι υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός assets που αναδιαμορφώνονται. Αυτό μας παίρνει περισσότερο χρόνο από ό, τι αρχικά αναμέναμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα ανυπομονούμε η νέα αυτή έκδοση να φτάσει στα χέρια σας. Ενώ οι ομάδες δουλεύουν σε δεκάδες βελτιώσεις, εστιάζουν κυρίως σε τέσσερις περιοχές: Την γενική ποιότητα των γραφικών, τα Loading Times, τα Particle Effects και το Input Lag.

Το Bloodstained: Ritual of the Night κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch