Medal of Honor: Above and Beyond | Η σειρά επιστρέφει με νέο παιχνίδι από την ομάδα του Titanfall

Αποκλειστικά για το Oculus Rift
26 Σεπτεμβρίου 2019 15:01
Medal of Honor: Above and Beyond | Η σειρά επιστρέφει με νέο παιχνίδι από την ομάδα του Titanfall

Η Electronic Arts φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη σειρά Medal of Honor, η οποία δεν είχε δει κάποιο νέο κεφάλαιο μετά το Medal of Honor: Warfighter του 2012. Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί του Titanfall και του Apex Legends στην Respawn Entertainment έχουν αναλάβει την ανάπτυξη του VR τίτλου Medal of Honor: Above and Beyond.

Δεν πρόκειται για κάποιο απλό tech demo για VR, αλλά για ένα ολοκληρωμένο first-person shooter, το οποίο θα έχει single-player campaign, αλλά και μερικά “μοναδικά” multiplayer modes που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Πιο αναλυτικά, στο campaign θα παίζουμε ως πράκτορες για την Αμερικανική οργάνωση κατασκοπείας, Office of Strategic Services. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθούμε να βοηθήσουμε σε ένα ευρύ φάσμα αποστολών, από τη διείσδυση σε ναζιστικές εγκαταστάσεις μέχρι στην ενίσχυση της γαλλικής αντίστασης.

Το Medal of Honor: Above and Beyond θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Oculus Rift το επόμενο καλοκαίρι. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρώτο του trailer που παρουσιάζει διάφορα σκηνικά από το campaign και μερικούς από τους ιδιαίτερους gameplay μηχανισμούς.