Η CD Projekt Red εξηγεί γιατί το Cyberpunk 2077 έχει multiplayer

Ο level designer εξηγεί τους λόγους
17 Σεπτεμβρίου 2019 16:35
Η CD Projekt Red εξηγεί γιατί το Cyberpunk 2077 έχει multiplayer

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η CD Projekt RED προσλαμβάνει ήδη ταλαντούχα άτομα που θα εργασοτύν πάνω στο multiplayer mode του Cyberpunk 2077. Ωστόσο, αυτό θα έρθει μετά την αρχική κυκλοφορία, αφού πρώτα θα δώσουν όλη την προσοχή τους στο campaign και στα DLCs που θα ακολουθήσουν.  

Σε μια συνέντευξη στο VGC κατά τη διεξαγωγή του TGS 2019, ο level designer του στούντιο, Max Pears, μίλησε σχετικά με τη φιλοσοφία που επικρατεί στους εσωτερικούς κύκλους πίσω από το multiplayer mode

Δεν μπορώ να πω πολλά για το multiplayer mode, γιατί είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Το σίγουρο όμως είναι πως το multiplayer θα έχει λόγο ύπαρξης, αφού θα ταιριάζει με το lore του κόσμου στο campaign. Δεν θα είναι κάτι παράταιρο.

Ο Pears συμπληρώνοντας είπε πως το συγκεκριμένο mode θα έχει δεσμούς με την ιστορία του κυρίως παιχνιδιού, τονίζοντας μάλιστα την σημαντικότητα της έρευνας και της ανάπτυξης, ώστε να σιγουρευτούν πως η προσθήκη του multiplayer δεν θα έχει μόνο νόημα για το Cyberpunk 2077, αλλά και για την ίδια την CD Projekt Red.

Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας και για τον λόγο αυτό προσλαμβάνουμε ακόμα ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην ανάπτυξη. Το single player mode παραμένει ο βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή. Θέλουμε οι παίκτες να καταλάβουν πως ο κόσμος που φτιάχνουμε είναι αρκετά μεγαλύτερος απ’ όσο πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει σε ένα single-player παιχνίδι.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου 2020 για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.