Το Project Resistance αποκαλύφθηκε - Αυτός είναι ο νέος Resident Evil τίτλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Και είναι ένα Team-Based Multiplayer παιχνίδι
09 Σεπτεμβρίου 2019 20:09
Το Project Resistance αποκαλύφθηκε - Αυτός είναι ο νέος Resident Evil τίτλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν περίπου δυο εβδομάδες, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ένας χρήστης του Reddit διέρρευσε μερικές εικόνες από τον επόμενο Resident Evil τίτλο, φουντώνοντας τις εικασίες πως πρόκειται για ένα team-based multiplayer παιχνίδι. Το τοπίο πριν λίγες ώρες άρχισε ωστόσο να ξεκαθαρίζει, αφού η Capcom έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer, υπό την ονομασία Project Resistance, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Όπως βλέπουμε στο trailer, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες ρίχνονται στη μάχη, αντιμετωπίζοντας αρκετούς γνώριμους εχθρούς από το σύμπαν του Resident Evil, όπως zombies και lickers. Στο τέλος του trailer την εμφάνισή του κάνει ο Tyrant Mr. X, ο οποίος στο Resident Evil 2 έκανε τη ζωή δύσκολη στους Leon και Claire.

Όπως αφήνει να εννοηθεί το trailer, κάποιος φαίνεται ότι κινεί τα νήματα πίσω από τις σκηνές, προκαλώντας τις επιθέσεις στους ήρωες. Το γεγονός αυτό ίσως μας προϊδεάζει πως το Project Resistance αφορά ένα PvP παιχνίδι τύπου 4v1, στα πρότυπα του Friday the 13 The Game, όπου ένας παίκτης ελέγχει τον κεντρικό «κακό» και οι υπόλοιποι του χαρακτήρες που προσπαθούν να γλιτώσουν.

Περισσότερες και επίσημες πληροφορίες θα μάθουμε στο επερχόμενο Tokyo Game Show 2019, όπου θα γίνει η πλήρης αποκάλυψη. Για νεότερα σχετικά με το Project Resistance μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Δείτε το teaser trailer στον player που ακολουθεί.