Έτσι θα ήταν τα γραφικά του Crysis αν κυκλοφορούσε το 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο trailer της CryEngine ξυπνά αναμνήσεις
02 Σεπτεμβρίου 2019 10:36
Έτσι θα ήταν τα γραφικά του Crysis αν κυκλοφορούσε το 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά Crysis έχει χαραχτεί στις μνήμες των gamers κυρίως χάρη στο πρώτο παιχνίδι και την απίστευτα απαιτητική PC έκδοσή του που γέννησε το meme “But Can It Run Crysis?”

Τώρα, η Crytek κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την 5.6 έκδοση της CryEngine και έκανε τους παίκτες να αναρωτιούνται αν ένα νέο Crysis παιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά, καθώς το βίντεο περιλαμβάνει πολλές αναφορές στην αγαπημένη σειρά. Συγκεκριμένα, στο λεπτό 2.15 μεταφερόμαστε σε ένα τροπικό νησί που μοιάζει απίστευτα με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, βλέποντας πρακτικά πως θα ήταν τα γραφικά του Crysis αν κυκλοφορούσε το 2019 με την τελευταία έκδοση της CryEngine. Παράλληλα, στο τέλος του βίντεο και συγκεκριμένα στο λεπτό 2.57 ακούγεται ένας ήχος που σίγουρα θα θυμίσει κάτι σε όσους έχουν παίξει Crysis.

Αυτές δεν είναι οι μόνες αναφορές στο Crysis και τους χαρακτήρες του που περιλαμβάνονται στο βίντεο, κάνοντας τους fans να αναρωτιούνται αν κάποιο remake, port ή sequel βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: