Syberia: The World Before | Το επόμενο Syberia παιχνίδι είναι γεγονός

Η εξερεύνηση της Kate Walker συνεχίζεται
19 Αυγούστου 2019 11:43
Syberia: The World Before | Το επόμενο Syberia παιχνίδι είναι γεγονός

Τα Syberia έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στο adventure genre των βιντεοπαιχνιδιών με έξυπνα puzzles και μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία. Η Microids φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω και θέλει να συνεχίζει να μας ταξιδεύει στον μοναδικό της κόσμο. Για αυτό ανακοίνωσε το Syberia: The World Before, ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι που θα συνεχίσει την ιστορία της Kate Walker στη νέα της έρευνα.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου, καταλαβαίνουμε πως οι fans μας είναι ανυπόμονοι και περίεργοι για την συνέχεια της περιπέτειας της Kate Walker. Το παιχνίδι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε και πάλι δυνάμεις με τον Benoit Sokal. Η εν λόγω περιπέτεια θα προσφέρει στους fans μια ευκαιρία για να μάθουν περισσότερα για την ηρωίδα και να “βυθιστούν” και πάλι στην ατμόσφαιρα των πρώτων παιχνιδιών.

Αυτά είναι λίγα από τα λόγια της ομάδας σχετικά με το Syberia: The World Before. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι, ούτε επίσης σε ποιες πλατφόρμες θα διατεθεί. Παρόλο αυτά η Microids τονίζει πως η πλήρης αποκάλυψη του τίτλου θα γίνει σύντομα.