Διέρρευσε το παραλίγο sequel του Batman: Arkham Knight (pics)

Θα πρωταγωνιστούσε ο Damian Wayne με έναν γέρο Bruce Wayne
18 Αυγούστου 2019 12:59
Διέρρευσε το παραλίγο sequel του Batman: Arkham Knight (pics)

Με την τριλογία των Batman: Arkham να έχει ολοκληρωθεί (;) εδώ και αρκετά χρόνια, οι παίκτες που αγαπούν την σειρά, αλλά και τον Batman περιμέναν μανιωδώς για μια νέα ανακοίνωση, ώστε να γευτούν ακόμη μια περιπέτεια του Σκοτεινού Ιππότη.

Μια νέα διαρροή ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγα εικοσιτετράωρα, που έκανε λόγο για το sequel του Batman: Arkham Knight. Τον τίτλο τον είχε αναλάβει η WB Games Montréal που ήταν πίσω από την ανάπτυξη του Batman: Arkham Origins και φημολογείται πως είχε τον τίτλο Batman: Arkham Apocalypse.

Η διαρροή αυτή έρχεται από έναν ανώνυμο χρήστη του 4chan μαζί με μερικά Concept art και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σαφέστατα, επειδή προέρχεται από το 4chan καλό είναι να λάβετε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη. Στο ακυρωθέν παιχνίδι, ο παίκτης είχε τον έλεγχο του Damian Wayne και θα λάμβανε χώρα σε μια παρακμιακή Gotham City, με τη δυνατότητα μάλιστα να οδηγεί το Batbike. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι ενσωμάτωνε το δικό του "Nemesis" σύστημα, όπως αυτό των παιχνιδιών Middle Earth: Shadow of Mordor και Shadow of War.

Ο τίτλος θα περιλάμβανε και διάφορους villains όπως τους Two-Face, Gorilla Grodd και μια θηλυκή Black Mask. Επίσης, την εμφάνισή του θα έκανε και ένας γερασμένος Bruce Wayne και Dick Grayson. Πρόσφατα, υπήρξαν φήμες πως η WB Games Montréal εργάζεται σε ένα παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν του Batman και το storyline του Court of Owls.

Αργότερα, οι developers του στούντιο έκαναν και ένα tease σχετικά με αυτό στο Twitter και λίγο αργότερα ο Scott Snyder, ο οποίος είναι ο δημιουργός του κόμικ "Court of Owls", έκανε retweet τη δημοσίευση της φήμης.