Ακούραστος fan του Skyrim τερμάτισε το παιχνίδι μόνο με έναν δαυλό [ΒΙΝΤΕΟ]

...και πολύ σούπα
11 Αυγούστου 2019 13:43
Ακούραστος fan του Skyrim τερμάτισε το παιχνίδι μόνο με έναν δαυλό [ΒΙΝΤΕΟ]

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου οκρώ χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του The Elder Scrolls V: Skyrim, ωστόσο ο τίτλος της Bethesda διατήρει ακόμα μια δραστήρια κοινότητα που ανακαλύπτει νέους τρόπους για να παίξει το παιχνίδι, θέτωντας ιδιαίτερους στόχους. Αναλυτικότερα, μετά την προσπάθειά του να τερματίσει το Skyrim μόνο με ένα πιρούνι, ο YouTuber Mitten Squad επιστρέφει αυτή τη φορά με νέο στόχο, προσπαθώντας να απαντήσει σε μια ερώτηση. Γίνεται να τερματιστεί το Skyrim μόνο με έναν δαυλό;

Αρχικά παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα. Χρειάστηκε να αφήσει φιλικούς χαρακτήρες να κάνουν τις μάχες για τον ίδιο ή να τις αποφεύγει. Ωστόσο, όταν άφησε την αρχική ανοιχτή περιοχή, ανακάλυψε ότι αρκετοί από τους πρώτους εμπόρους δεν είχαν δαυλούς για πούλημα. Ο YouTuber αναγκάστηκε τότε να μπει φυλακή επίτηδες, μόνο και μόνο για να μπορέσει να εφοδιαστεί με το όπλο που θέλει.

Όπως αποδείχτηκε οι δαυλοί μπορούν να κρατηθούν μόνο στο ένα χέρι, όμως δεν θεωρούνται one-handed weapons. Για να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει χρειαζόταν να αναπτύξει καλές blocking ικανότητες, γεγονός που τον οδήγησε στην Imperial class. Προφανώς οι δαυλοί έκαναν περισσότερη ζημιά από το πιρούνι, όμως η επίθεση κατανάλωνε περισσότερο stamina. Επιπλέον είχε ακόμα τον πονοκέφαλο του timing να αντιμετωπίσει, καθώς οι δαυλοί έσβηναν μετά από μερικά λεπτά. Στην αρχή ακόμα και οι απλοί εχθρικοί ληστές έκαναν πολύ ώρα μέχρι να πεθάνουν.

Στη συνέχεια ανακάλυψε ότι οι χορτόσουπες κάνουν ανά δευτερόλεπτο restore το health και το stamina για περίπου 12 λεπτά, κάτι που φάνηκε πολύ αποτελεσματικό για την εκστρατεία του. Εφοδιάζοντας τον χαρακτήρα του με αμέτρητες σούπες λοιπόν, κατάφερε να γίνει αρκετά δυνατός αντιμετωπίζοντας ακόμα και δράκο. Στο τέλος ο Mitten Squad νίκησε τον Alduin χρησιμοποιώντας μόνο τον δαυλό.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim κυκλοφόρησε το 2011 και μέχρι σήμερα έχει γίνει διαθέσιμο σε PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Δείτε το εν λόγω βίντεο του YouTuber στον player που ακολουθεί.  

Tags: