Ninja: Έσπασε τα κοντέρ το streaming ντεμπούτο του στο Mixer

Φτάνοντας σε χρόνο-μηδέν το μισό εκατομμύριο subscribers
05 Αυγούστου 2019 16:41
Ninja: Έσπασε τα κοντέρ το streaming ντεμπούτο του στο Mixer

Ο Ninja πραγματοποίησε το πρώτο του stream στο Mixer και το ντεμπούτο του φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο. Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος streamer άνοιξε τις κάμερες από το Lollapalooza φεστιβάλ μουσικής και κατάφερε να μαζέψει 76 χιλιάδες viewers εξ αρχής. Μετά την πρώτη του νίκη στο Fortnite, οι θεατές που έβλεπαν ζωντανά ξεπέρασαν του 80 χιλιάδες. Το νούμερο είναι σχεδόν διπλάσιο από το μέσο όρο των τελευταίων του streams στο Twitch, αλλά φυσικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το προσωπικό του ρεκόρ που είχε καταφέρει στο ζενίθ της δημοσιότητάς του πέρυσι.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί όμως και αυτή τη φορά η κερδισμένη φαίνεται πως είναι η Microsoft, καθώς μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, η εφαρμογή του Mixer εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση των downloads του App Store.

Συνεχίζοντας, παρόλο που ο Ninja είχε περισσότερους από 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch, σύμφωνα με το Screen Rant, ο αριθμός των επί-πληρωμή συνδρομητών του στην πλατφόρμα δεν ξεπερνούσε τις 15,000. Στο Mixer ο αριθμός των ακόλουθων του Ninja ανέρχεται σε 650 χιλιάδες, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως έφτασε ήδη του 500 χιλιάδες subscribers. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της προώθησης της συνεργασίας, η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες του Mixer να εγγραφούν για πρώτη φορά στον Ninja δωρεάν. Παρ’ όλ’ αυτά, το επίτευγμα παραμένει αξιοσημείωτο και το κοινό του φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε από την αλλαγή πλατφόρμας.