Street Fighter V: Η Capcom μας προετοιμάζει για νέα ανακοίνωση τον Νοέμβριο

Καθώς και τον Δεκέμβριο
05 Αυγούστου 2019 10:58
Street Fighter V: Η Capcom μας προετοιμάζει για νέα ανακοίνωση τον Νοέμβριο

Η Capcom πριν λίγες ώρες μέσα από το EVO 2019, αποκάλυψε πως οι λάτρεις του Street Fighter V θα πρέπει να περιμένουν νέες ανακοινώσεις για τον τίτλο τον ερχόμενο Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός της σειράς, Yoshinori Ono, προέβη σε μια δήλωση λίγο πριν τα Grand Finals του παιχνιδιού.

Η δήλωση αυτή αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι του EVO και Street Fighter fans παγκοσμίως, ζητούμε συγγνώμη σε όλους όσους ανυπομονούσαν για μια μεγάλη ανακοίνωση φέτος. Θέλαμε να σας δείξουμε κάτι αλλά ήταν αδύνατον. Πιστέψτε με καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή σας.

Ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι για μια ανακοίνωση τον ερχόμενο Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Ο Blanka έχει ένα δώρο για εσάς στο φετινό Capcom Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Novo του Λος Άντζελες. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί. Είστε όλοι προσκεκλημένοι. Μέχρι τότε, υποδεχτείτε τους νέους χαρακτήρες, τους τελικούς του EVO και το Capcom Pro Tour. Ευχαριστούμε πολύ.

Τι λέτε λοιπόν να ήθελε να δείξει η Capcom και να μην μπόρεσε; Λέτε να μιλάμε για το επόμενο μεγάλο Street Fighter ή κάτι άλλο; Πείτε μας στα σχόλια.