Bloodstained: Ritual of the Night | Η ομάδα ανάπτυξης βάζει προτεραιότητα το Switch

Για να βελτιώσει την απόδοση του παιχνιδιού
04 Αυγούστου 2019 11:17
Bloodstained: Ritual of the Night | Η ομάδα ανάπτυξης βάζει προτεραιότητα το Switch

Το Bloodstained: Ritual of the Night κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, με την έκδοση του Nintendo Switch να καταφθάνει λίγες ημέρες αργότερα προκαλώντας αντιδράσεις από τους παίκτες.

Ο δημιουργός του παιχνιδιού, Koji Igarashi, μέσα από μια ενημέρωση που έκανε στην σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter, δήλωσε πως η ομάδα ανάπτυξης προσπαθεί να ετοιμάσει τα updates για την υβριδική κονσόλα της Nintendo και να βελτιώσει την εμπειρία του παιχνιδιού όσο το δυνατόν συντομότερα.

Η ομάδα ανάπτυξης έχει δώσει προτεραιότητα στην έκδοση του Nintendo Switch για καλύτερες επιδόσεις και αυτό περιλαμβάνει επιπλέον βοήθεια και από την ομάδα της Unreal Engine.

Ο Jason Ryan της 505 Games δήλωσε:

Είναι μια αργή διαδικασία και ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση. Όταν δουλεύουμε πάνω σε updates, θέλουμε να αξίζει τον κόπο και την αναμονή. Αρχικά είχαμε προγραμματίσει να κυκλοφορούμε μικρά updates για να βελτιώνεται σιγά σιγά το παιχνίδι. Αφού εξετάσαμε τι πρέπει να επιτευχθεί, στόχος μας είναι να τα συνδυάσουμε όλα σε ένα patch.

 

Δεδομένου ότι ακόμη δουλεύουμε πάνω σε αυτό δεν έχουμε μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα ενημερώσουμε το κοινό όταν είμαστε έτοιμοι.

Καθώς η ομάδα δουλεύει πάνω στις βελτιώσεις του Switch, το update 1.006 του Xbox One θα μετακινηθεί για τέλη Αυγούστου και η ενημέρωση 1.04 του PS4 έχει προγραμματιστεί για μέσα στον μήνα.