Επίσημο: Η Riot Games ετοιμάζει fighting παιχνίδι 

Το νέο βήμα των δημιουργών του League of Legends

Επίσημο: Η Riot Games ετοιμάζει fighting παιχνίδι

Από το 2006 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, η Riot Games έχει γνωρίσει τρομερή επιτυχία χάρη στο ένα και μοναδικό παιχνίδι που έχει φέρει στην αγορά. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το φαινόμενο που ακούει στο όνομα League of Legends. Τώρα, η ομάδα κοιτάζει το μέλλον και αποκάλυψε επισήμως την πρώτη πληροφορία για το δεύτερο παιχνίδι της.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τεράστιου fighting τουρνουά EVO 2019, ο ιδρυτής του EVO που πλέον εργάζεται και για τη Riot, Tom Cannon, επιβεβαίωσε πως η ομάδα δουλεύει σε ένα παιχνίδι που συγκαταλέγεται στο fighting genre. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ένα εξ’ ολοκλήρου νέο IP ή αν το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του LoL, περιλαμβάνοντας ως μαχητές αγαπημένους χαρακτήρες του ΜΟΒΑ τίτλου. Επίσης άγνωστο παραμένει και το πλαίσιο κυκλοφορίας.

Πλέον η κοινότητα της Riot δεν θα μπορεί να την κοροϊδεύει για τον πληθυντικό στο όνομά της, καθώς ένας από τα memes που κυκλοφορούν είναι πως η ομάδα έπρεπε να αλλάξει το όνομά της σε ‘Riot Game’.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load