Splatoon 2: Η Nintendo κυκλοφορεί το τελευταίο και σημαντικό update του τίτλου

Το οποίο βάζει τέλος μετά από 2 χρόνια στο post-launch support
02 Αυγούστου 2019 10:45
 Splatoon 2: Η Nintendo κυκλοφορεί το τελευταίο και σημαντικό update του τίτλου

Μετά την πρωταρχική κυκλοφορία του αγαπημένου third-person shooter Splatoon 2, η Nintendo φέρνει το update version 5.0, το οποίο σηματοδοτεί το τέλος του post-launch support. Το update επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν όλα τα προηγούμενα Splatfests σε private mode. Οι νυχτερινές πίστες θα είναι επίσης διαθέσιμες στο Private Battle, μαζί με όλους τους Shifty Station χάρτες.

Το Splatoon 2 κυκλοφόρισε το 2017 και συνέχισε να κάνει εξαιρετικές πωλήσεις σύμφωνα με την Nintendo. Μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2019, το παιχνίδι πούλησε γύρω στα 9.02 εκατομμύρια τεμάχια. Ο παραγωγός του παιχνιδιού Hisashi Nogami, δήλωσε πρόσφατα στο Famitsu ότι η ομάδα του ακόμα δεν έχει αποφασίσει τα μελλοντικά σχέδια όσον αφορά το franchise.

Η παραγωγή του Splatoon 2 ξεκίνησε αμέσως μετά την κυκλοφορία του πρώτου. Το μέλλον είναι κάτι που ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί, γιατί παράλληλα αναπτύσσαμε το Octo Expansion. Για τον λόγο αυτό επικεντρωθήκαμε στα updates. Όταν τελειώσουμε απ’ όλα, τότε θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε μελλοντικά. Ακόμα δεν είμαστε σε θέση να υποσχεθούμε κάτι. Ωστόσο, με κάποιο τρόπο δεν θα απογοητεύσουμε αυτούς που μας στήριξαν.

Το Splatoon 2 είναι διαθέσιμο από τις 21 Ιουλίου 2017 για το Nintendo Switch.