“Το Death Stranding θα πάει μπροστά τα video games”

Νέα δήλωση από τον βετεράνο voice actor Troy Baker
01 Αυγούστου 2019 03:42
“Το Death Stranding θα πάει μπροστά τα video games”

Ο Troy Baker δεν είναι τυχαίο όνομα στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, αφού έχει δανείσει τη φωνή του σε δεκάδες λατρεμένους χαρακτήρες, από το The Last of Us μέχρι το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και το Uncharted 4: A Thief's End. Συνολικά υπάρχει στα credits από 348 projects και έχει ενσαρκώσει πολλούς λατρεμένους χαρακτήρες. Στο πλαίσιο της Manchester Comic-Con, ο βετεράνος voice actor μίλησε για το The Last of Us Part II, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στο άκρως αναμενόμενο Death Stranding.

Συγκεκριμένα, ο Baker δήλωσε πως το παιχνίδι θα πάει μπροστά το μέσο και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτό που έχει ετοιμάσει ο Hideo Kojima.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι δήλωση.

Αν ξέρετε έστω και λίγο τον Kojima, ξέρετε πως δεν φτιαχτεί ‘παιχνίδια’. Είναι εκπληκτικός στο να δημιουργεί κόσμους. Προσπαθεί να πάει μπροστά το μέσο και όχι απλά να πουλήσει αντίτυπα.

Αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα πουλήσει λόγω ονομάτων. Και όχι αυτά τα ονόματα δεν είναι τα Norman Reedus και Mads Mikkelsen και σίγουρα δεν είναι το Troy Baker. Το όνομα που θα πουλήσει αυτό το παιχνίδι είναι αυτό του Kojima.

Οι δηλώσεις του Troy Baker συνεχίζουν να ανεβάζουν κατακόρυφα το hype, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε ακόμη λίγη υπομονή. Το Death Stranding αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro στις 8 Νοεμβρίου του 2019.