“Το The Last of Us Part II είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της Naughty Dog” 

Ο ηθοποιός του Joel ανεβάζει κατακόρυφα το hype

“Το The Last of Us Part II είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της Naughty Dog”

Αδιαμφισβήτητα, το The Last of Us Part II είναι μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες της gaming βιομηχανίας. Για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει άγνωστη, αλλά διάφορες φήμες υποδεικνύουν τον Φεβρουάριο του 2020. Τώρα, ο ηθοποιός του Joel ανεβάζει κατακόρυφα το hype. Συγκεκριμένα, ο Troy Baker, μιλώντας στην Manchester Comic-Con, τόνισε πως αυτό είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της Naughty Dog.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε:

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως είναι με διαφορά το πιο φιλόδοξο παιχνίδι που έχει φτιάξει η Naughty Dog, με μεγάλη διαφορά. Είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι πίστευα ποτέ πως είναι εφικτό.

Στη συνέχεια, ο Baker σχολίασε και το στάδιο ανάπτυξης του παιχνιδιού, καθώς και το πότε θα κυκλοφορήσει.

Νομίζω πως είναι έξυπνο που δεν μας έχουν πει πότε θα κυκλοφορήσει, επειδή θα μας ξέφευγε και θα λέγαμε κάποια βλακεία. Την τελευταία φορά που το μάθαμε, μας ξέφυγε και δεν θέλουν να ξανασυμβεί αυτό. Ακόμα δουλεύουμε πάνω στο project, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Σε ποιο στάδιο της ανάπτυξης βρίσκεται, δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Εξάλλου, όλοι αισθάνονται πως το παιχνίδι είναι σπασμένο, μέχρι και τη στιγμή που το κυκλοφορούν.

Το The Last of Us Part II βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro.

7 comment(s)