Το The Dark Pictures Anthology: Man of Medan θα περιέχει δυο Multiplayer Modes

Τρόμος και με παρέα
12 Ιουλίου 2019 13:24
Το The Dark Pictures Anthology: Man of Medan θα περιέχει δυο Multiplayer Modes

Η Bandai Namco Entertainment Ευρώπης αποκάλυψε μέσω ενός νέου trailer πως το Man of Medan, το πρώτο μέρος της ανθολογίας τρόμου The Dark Pictures Anthology, εκτός από την single-player εμπειρία θα περιέχει και δυο multiplayer modes. Ο λόγος γίνεται για το Shared Story Mode και το Movie Night Mode.

Στο Shared Story Mode ο παίκτης θα μπορεί να παίξει ταυτόχρονα co-op την ιστορία μαζί με έναν ακόμα φίλο του online. Και οι δυο παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού και να πάρουν αποφάσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν την έκβαση της ιστορίας και των χαρακτήρων. Θα μπορούν να παίξουν δηλαδή single-player σκηνές υπό διαφορετική προοπτική. Κάποιες φορές μαζί, κάποιες χώρια σε τελείως διαφορετικές σκηνές, που ανάλογα με τις πράξεις που θα κάνει ο ένας θα έχει άμεσες συνέπειες στην ιστορία του άλλου, ανακαλύπτοντας έτσι νέες πληροφορίες, περιοχές και τρομακτικά μυστικά. Οι επιλογές που θα κάνουν οι δυο παίκτες θα σφραγίσουν τη μοίρα των χαρακτήρων.

Στο Movie Night Mode πέντε παίκτες θα μπορούν να παίξουν τοπικά με ένα χειριστήριο επιλέγοντας ο κάθε ένας τον χαρακτήρα που θέλει. Κάθε φορά που θα έρχεται η σειρά του χαρακτήρα που ενσαρκώνει στο παιχνίδι θα καλείται να πάρει αποφάσεις. Το αν θα επιλέξει να σώσει μόνο τον εαυτό του ή τους φίλους του εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Ωστόσο, στο τέλος του playthrough, οι πράξεις και επιλογές του θα κριθούν με achievements και rewards για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Ο παραγωγός και σκηνοθέτης του παιχνιδιού Pete Samuels δήλωσε:

Γνωρίζαμε από τις αντιδράσεις των fans στο Until Dawn πως το multiplayer mode είναι κάτι που επιθυμούσε αρκετός κόσμος. Είμαστε σίγουροι πως οι λάτρες του τρόμου θα αγαπήσουν και αυτή την προοπτική. Από την αρχή σχεδιάσαμε το Man of Medan και όλα τα παιχνίδια της ανθολογίας έχοντας και το single-player, αλλά και το multiplayer mode στο μυαλό μας. Τώρα, στο Shared Story Mode οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν δυο διαφορετικές πλευρές της ίδιας σκηνής από άλλη προοπτική. Οι πράξεις και οι επιλογές του καθένα θα αλλάζουν καθοριστικά την ιστορία.

Το The Dark Pictures Anthology: Man of Medan θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PS4, Xbox One και PC. Δείτε το εν λόγω trailer στον ακόλουθο player.