Gris: Physical έκδοση και εντυπωσιακά bundles έρχονται στο Switch

Με το βινύλιο να αποτελεί το highlight
26 Ιουνίου 2019 09:28
Gris: Physical έκδοση και εντυπωσιακά bundles έρχονται στο Switch

Οι fans του ιδιαίτερου platform-adventure Gris σίγουρα έχουν έναν αρκετά σημαντικό λόγο να είναι χαρούμενοι. Η Nomada Studio συνεργαζόμενη με την Reserve Games και την iam8bit, δυο εταιρίες που είναι γνωστές για την βοήθεια που προσφέρουν ώστε να γίνουν εφικτές οι φυσικές και οι συλλεκτικές εκδόσεις indie τίτλων, κάνουν το όνειρο των fans πραγματικότητα και μάλιστα με τρία διαφορετικά bundles για όλα τα βαλάντια.

Η Switch Reserve έκδοση περιλαμβάνει το παιχνίδι σε φυσική μορφή, instruction manual, το art και το collector’s box στα $34.99. Η Switch Bundle έκδοση έρχεται επιπλέον με hardcover art book, μαζί με παρτιτούρα που περιέχει τη μουσική του παιχνιδιού στην τιμή των $79.99. Αν κάποιος επιθυμεί θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ξεχωριστά το art book και την παρτιτούρα με κόστος $59.99. Τέλος η Switch Signature Edition περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της Switch Bundle έκδοσης, με επιπλέον τόσο το βινύλιο με το soundtrack του παιχνιδιού, όσο και έναν πίνακα ζωγραφικής από τον creative director του Gris, Conrad Roset. Η συγκεκριμένη έκδοση θα έρχεται στα $249.99

Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στο ψηφιακό κατάστημα της Special Reserve Games στις 26 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 17 Ιουλίου. Επίσης, αν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει μόνο το βινύλιο με το soundtrack του παιχνιδιού θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει μέσω του iam8bit. Οι αγοραστές από Ελλάδα θα πρέπει να έχουν υπόψη τους πως οι αγορές από Αμερική επιβαρύνονται με επιπλέον τελωνιακό κόστος.

Το Gris κυκλοφορεί για PC και Nintendo Switch.

Tags: