UK Charts: Το Crash Team Racing γκαζώνει για την κορυφή

Εκτός δεκάδας το Bloodstained
24 Ιουνίου 2019 11:38
UK Charts: Το Crash Team Racing γκαζώνει για την κορυφή

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, η Activision με την πολύτιμη βοήθεια του Crash κυριαρχεί στα UK Charts. Συγκεκριμένα, το Crash Team Racing Nitro-Fueled ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 22 Ιουνίου. Μάλιστα, το νοσταλγικό remake πέτυχε το τρίτο μεγαλύτερο ντεμπούτο της χρονιάς, μετά τα Resident Evil 2 και Days Gone.

Το Crash Team Racing κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το βασικό του ανταγωνιστή, Team Sonic Racing, πουλώντας τέσσερις φορές περισσότερα αντίτυπα στην πρώτη του εβδομάδα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το 66% των πωλήσεων του Crash αφορά την PS4 έκδοση, ενώ οι κάτοχοι Switch ευθύνονται μόλις για το 16%. Αντιθέτως, στο Team Sonic Racing, το PS4 ευθύνεται μόλις για το 40% και το Switch για το 39%. Αν αναλογιστούμε πως το PS4 έχει πολλές περισσότερες κονσόλες στην αγορά, αυτό δείχνει ξεκάθαρα πόσο συνυφασμένος παραμένει ο Crash με το PlayStation.

Η άλλη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας ήταν το Bloodstained: Ritual of the Night που βρέθηκε στην θέση 17 των Charts.

Ακολουθεί η λίστα με τα δέκα παιχνίδια που σημείωσαν τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 22 Ιουνίου.

  1. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  2. FIFA 19
  3. Forza Horizon 4
  4. Days Gone
  5. Red Dead Redemption II
  6. Battlefield V
  7. Grand Theft Auto V
  8. Mario Kart 8 Deluxe
  9. Tom Clancy's The Division 2
  10. Anthem