MediEvil: Πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά η αποκλειστικότητα του PS4

Προ των πυλών η επιστροφή του Sir Daniel Fortesque
20 Ιουνίου 2019 18:46
MediEvil: Πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά η αποκλειστικότητα του PS4

Όπως μας ενημέρωσε η ελληνκή αντιπροσωπεία του PlayStation, το MediEvil θα είναι  πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Συγκεκριμένα, το remake του λατρεμένου τίτλου που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 25 Οκτωβρίου, θα έχει ελληνικό μενού και δυνατότητα επιλογής ελληνικών υπότιτλων.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που μας παραχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία.

Το αγαπημένο παιχνίδι  MediEvil επιστρέφει στις 25 Οκτωβρίου 2019, σε μια ολοκαίνουρια έκδοση που θα λατρέψετε! Ο τίτλος που αγαπήθηκε όσο λίγοι επιστρέφει σε ένα πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά PS4™ remake με ελληνικό μενού και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υπότιτλων, για να χαρίσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αρπάξεις το σπαθί του θρυλικού ιππότη Sir Daniel Fortesque, να φορέσεις την πανοπλία σου και η περιπέτεια αρχίζει!

Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που θέλουν να ζήσουν πρώτοι την εμπειρία και διψούν για δράση, τώρα έχεις ακόμα έναν σημαντικό λόγο να κάνεις προπαραγγελία και να είσαι ανάμεσα στους πρώτους που θα εξασφαλίσουν την ανανεωμένη έκδοση του τίτλου, αφού με κάθε προ-παραγγελία στο PlayStation®Store και σε ενημερωμένα καταστήματα λιανικής θα λάβεις, χωρίς επιπλέον χρέωση, 10 Avatars σε ψηφιακή μορφή, για να χρησιμοποιήσεις στο παιχνίδι.

Ξιφομαχίες, επικίνδυνες σπαζοκεφαλιές και μαγευτικά περιβάλλοντα, επανέρχονται στη ζωή σε αυτό το πλήρες remake της πρωτότυπης περιπέτειας δράσης του PlayStation®. Όταν ορδές δαιμόνων, υποκινούμενες από τον σατανικό μάγο Zarok, απειλούν το βασίλειο του Gallowmere, ο αδέξιος ιππότης Sir Daniel Fortesque, είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει. Έπειτα από τον τραγελαφικό θάνατό του, έρχεται πάλι στη ζωή για να εκπληρώσει το σκοπό του και να σώσει το βασίλειο! Mε βελτιωμένο σύστημα κάμερας, εντυπωσιακά γραφικά και μεγάλη ποικιλία όπλων, όπως μαγικών σπαθιών και γιγάντιων σφυριών, θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε σατανικό πλάσμα.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation®4 στις 25 Οκτωβρίου 2019, πλήρως μεταγλωττισμένος, με μενού και υπότιτλους στα ελληνικά, ενώ μπορείς να τον βρεις σε ψηφιακή μορφή από το PlayStation®Store και από τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής.

Πραγματοποίησε τώρα την προ-παραγγελία σου και απόκτησε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση 10 μοναδικά Avatar για το παιχνίδι!

Για περισσότερες πληροφορίες συντονίσου στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation® ή στη σελίδα PlayStation Greece στο Facebook για όλα τα συναρπαστικά νέα που έρχονται!