Το Sims 4 στηρίζει την LGBTQ+ κοινότητα με νέο περιεχόμενο

Επιλογές για όλους προσφέρει η EA
09 Ιουνίου 2019 13:19
Το Sims 4 στηρίζει την LGBTQ+ κοινότητα με νέο περιεχόμενο

Στο πλαίσιο του EA Play, η εταιρία εκτός από το νέο μεγάλο expansion του δημοφιλούς life simulator, Island Living που πηγαίνει τους παίκτες διακοπές στο τροπικό νησί Sulani, δήλωσε πως στηρίζει τον μήνα του Pride της LGBTQ+ κοινότητας προσφέροντας έτσι σε συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό ελπίδας και θάρρους «It Gets Better Project» νέα καλούδια, ρούχα και μεταμφιέσεις για όλους τους ψηφιακούς χαρακτήρες.

Έτσι από τις 18 Ιουνίου αρχικά στο PC και λίγο αργότερα στις υπόλοιπες πλατφόρμες, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταμφιέσουν και να ντύσουν όπως επιθυμούν τους χαρακτήρες τους ενώ όπως ειπώθηκε θα υπάρχει ακόμα και ξεχωριστή ουδέτερου φίλου σηματοδότηση στις τουαλέτες. Επιπλέον. η γνωστή φίρμα μόδας Moschino θα φέρει και εκείνη την δική της γκαρνταρόμπα στο Sims 4 δίνοντας παράλληλα «ευκαιρίες καριέρας» στα Sims να εργαστούν ως φωτογράφοι μόδας.

Για περισσότερα δείτε το βίντεο στον ακόλουθο player. Το The Sims 4: Island Living θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου σε PC και Mac, ενώ στις 16 Ιουλίου θα καταφτάσει στα PS4 και Xbox One.