Google Stadia: Τα παιχνίδια που έρχονται στην game streaming υπηρεσία

Destiny 2: The Collection, Baldur's Gate 3, Gylt και άλλα
06 Ιουνίου 2019 19:46
Google Stadia: Τα παιχνίδια που έρχονται στην game streaming υπηρεσία

Στο πλαίσιο του Stadia Connect η Google πέραν των σημαντικών πληροφοριών, όπως την τιμή, τα συνδρομητικά πακέτα και τις απαιτήσεις, ανακοίνωσε και τα παιχνίδια του Stadia. Η συνδρομητική cloud gaming υπηρεσία της Google δεν έχει κονσόλα, μπορεί να παίξει από κάθε οθόνη, συσκευή και "παράθυρο".

Μια από τις εκπλήξεις που είχε η παρουσίασή της ήταν η ανακοίνωση του Baldur's Gate 3, το οποιό αναπτύσσει η Larian Studios και θα έρθει στο Stadia και τα PC. Επίσης, η Bungie είχε την τιμητική της καθώς το Destiny 2: The Collection θα περιλαμβάνεται στη Stadia Pro συνδρομή. Έτσι, οι παίκτες θα απολαύσουν όλο το μέχρι πρότινως περιεχόμενο του Destiny 2, καθώς και το επερχόμενο expansion του με τίτλο 'Shadowkeeper" που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο χειμώνα.

Ένα ενδιαφέρον puzzle platformer έρχεται από την ταλαντούχα Tequila Works και ονομάζεται Gylt

Η λίστα με το πρώτο κύμα τίτλων που έρχονται στο λανσάρισμα του Stadia είναι η εξής:

Dragon Ball Xenoverse 2Doom EternalDoom (2016)Rage 2The Elder Scrolls Online, Wolfenstein: YoungbloodDestiny 2Get PackedGridMetro ExodusThumperFarming Simulator 19Baldur's Gate 3Power Rangers: Battle for the GridFootball ManagerSamurai Shodown, Final Fantasy XVTomb Raider Definitive EditionRise of the Tomb RaiderShadow of the Tomb RaiderNBA 2KBorderlands 3GyltMortal Kombat 11Darksiders GenesisAssassin's Creed OdysseyJust DanceTom Clancy's Ghost Recon BreakpointTom Clancy's The Division 2Trials Rising, και το The Crew 2.

Περισσότεροι τίτλοι αναμένεται να έρθουν από εξίσου μεγάλους 3rd party εκδότες όπως οι Capcom, EA και Rockstar Games. Τα trailers όλων των παραπάνω τίτλων μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω.